17 Aralık 2013 Salı

Ebru Karaduman Beden Atölyesi ve Derin

Daha önce Ebru Karaduman Beden Atölyesi ile ilgili bir yazı yazmıştım orada neler yaptıkları ve ne amaçla yaptıkları ile ilgili... Gel gelelim üzerinden bir buçuk ay geçti bizde ne gibi değişiklikler oldu.

Ben şu anda Derin'in geldiği duruma inanamıyorum. Bizi tanıyanlar bilir, Derin ben arkamı döndüğüm anda beni asla bırakmak istemeyen ve kıyameti koparan bir çocuktu. Beden Atölyesi'ne başladığımızda ilk dört ders emin olun aşırı derecede umutsuzdum. 5. dersimize de oldukça umutsuz gitmiştim fakat Derin bana bakmadan eğitmen ablasının kucağına atladı ve sorgusuz sualsiz yukarı çıktı. Ben tabi ki gözlerime inanamadım. O gün bir saat boyunca her ağlama sesini Derin sandım. Fakat o değildi, kızım bir saatin sonunda dersleri bittikten sonra aşağı getirildi ve gülerek bana sarıldı. Birincisi çok mutluydu ve dolayısı ile  bende çok mutlu oldum. İkincisi benden ayrı vakit geçirmeye başlamıştı. O gün bugündür kızım bana el sallayarak oyun salonuna gidiyor ve keyifli bir şekilde geri geliyor. Aynı zamanda ciddi öfke krizlerimizde, ağlamalarımızda oldukça önemsenecek derecede azalmalar oldu. Bunda hem Beden Atölyesinin hem de büyümesinin etkisi olduğunu düşünüyorum.


 
 
Uzun sözün kısası Ebru Karaduman'a ailecek çok teşekkür ediyoruz ...

1 yorum:

  1. selam bu hafta cuma cumartesi link paylaşım günü. Konu çocuk ve eğlence.Çocukların yaparken eğlenecekleri şeyler bekliyorum : ))

    YanıtlaSil