15 Temmuz 2013 Pazartesi

İstanbul'a Yakın Kaçamak Tatil Beldesi Erikli

Beni tanıyanlar Keşan' lı olduğumu ve yıllarıdır Erikli sahilinde yazlığım olduğunu bilirler. Bilmeyenler için bu postu yazmak istedim. Çocukluğum, ergenliğim, gençliğim orada geçti diyebilirim. Şimdi ise Derin'le birlikte gidiyoruz.

Erikli neresidir?

Erikli, Edirne ilinin Keşan ilçesinin bir köyüdür. Erikli, İbrice limanının 6 km. batısında yer alan doğal, kumuyla ve de akvaryum misali deniziyle hep özlem duyulan bir sahildir. 1960 yılında imara açılana kadar hiçbir yerleşim birimini kabullenmemiş olan bu doğal yer, yerleşim birimlerine yakınlığı nedeniyle zaman içerisinde ufak bir sayfiye, daha sonra köy, daha sonrada kasaba havasına bürünmüş olarak günümüze kadar gelmiştir.

Erikli hiçte sanıldığı kadar sizlere uzak değildir. Merkez olarak tabir edilen Edirne´nin Keşan ilçesinin 33 kilometre güneyinde yer almaktadır. İstanbul´a 260 km, Edirne´ye 120 km, Tekirdağ´a 113 km, Yunanistan sınır kapısına 58 km mesafede bulunmaktadır. En uzak çevre ile 3 saatlik bir mesafe içerir. Trakya´nın Bodrum´u olarak tabir edilen bu doğal yer; Türkiye´nin en geniş plajlarından birine sahiptir. Ulaşımı kolay, sımsıcak bir ortamdır.



                                                Erikli' nin denizini merak edenlere?


Erikli'de nasıl vakit geçirilir ?

Erikli de denizin en güzel olduğu saat aralıkları gün doğumu ile öğlen saat 13.00 ve akşam 19.00-21.00 dur. Öğleden sonra denizin dibi ince kum olduğu için hafif dalgalar ile birlikte su bulanır. Fakat bazen tüm gün boyunca akvaryum gibi olur. Eğer yazlığınız yok ise şemsiyeniz ve şezlongunuz olmadığı için beach kafelerden denize girmenizi öneririm. Akşam ise yemek sonrasında  gidilecek mekanlar aşağıdakilerdir;
  •   
    Lima Cafe Beer
  •  
    Soho Bar & Cafe

  •  
    Yeşil Bar
     
     
    Keyif Beach Cafe & Bar
     



    Erikli'de nerede kalınır?
     
         
    Yüksekdağ Apart Otel
     
     
            Erikli Dost Hotel
    Erikli Dost Hotel
      
          
    Ödül Pansiyon
     
     
    İşçimen Hotel
     
                  Erikli Otel
    Erikli Otel
     
                  Arda Pansiyon
    Arda Pansiyon
     
     
      Bunlar Erikli' de bulunan otel ve pansiyonlardan bir kaçı. Antalya, Bodrum, Çeşme' deki tesisler gibi lüks değiller fakat kısa bir tatil ihtiyacını karşılayabilecek kadar kaliteliler. Bu arada otelde kalmak istemeyenler için geniş bir kiralık ev potansiyeli mevcuttur :)

    Erikli' ye gitmişken İşçimen Otelin kumsalında kendine ait Balıkçızade isminde bir balık restoranı var. Orada mutlaka kadayıflı karides, kalamar ve balık kavurma yiyin. Yoksa çok şey kaçırmış olursunuz.


    İşçimen Balıkçızade'den görüntü
     
    Kadayıfa sarılı karides
     

                                                                      Somon sarma

    
     Lipsos kavurma
     
     
    Fener kavurma
     
     
     Çocuğunuzla gidecekseniz çocukla Erikli hakkındaki yazımı incelemenizi de tavsiye ederim;
     
     
    


    65 yorum:

    1. Senle konuştuğumuzdan beri gidilecek yerler planımda var ;) Çok da güzel yazmışsın eline sağlık canım

      YanıtlaSil
    2. Oyyy ne güzeldi gercekten balık kavurma olsa şa yesekkk! Kesinlikle ben de herkese tavsiye ediyorumm

      YanıtlaSil
    3. Sahil cok pislenmis kumllarda copten adim atilmiyor seyyyar satici cok fazla

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Evet haklısın eski hali yok . Çocukluğumuzda çok güzeldi. Her akşamüzeri orada yaşayanlar sahile inip kumu temizlerdik.

        Sil
      2. Merhaba biz dört kişi olarak geliyoruz nerde konak lı ya biliriz bu hafta geliyoruz

        Sil
    4. dost hotel nasıl bi yer balayı için gdicez tavsiye edermisiniz

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Dost otel güzeldir fakat balayı için çok uygun değil bence daha romantik denize sıfır otelleri tercih edebilirsiniz.

        Sil
    5. Merhaba arkadaslar Erikli için bu zamanlarda havası bozar diyorlar dogrulugu nedir acaba

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Erikli yazın bir dönem gerçekten çok rüzgarlj ve kötü oluyor doğru ama bu zaman değil. Temmuz ayında bir ara kötü oldu ama en güzel zamanı haziran ve ağustos sonu eylül başı

        Sil
      2. İlgin ve cevabın için çok teşekkürler 20.08-27.08 tarihleri arasında tatil seçimim Erikli olucak.

        Sil
      3. Rica ederim ne demek:)

        Sil
    6. Merhaba,

      Biz yarın İşçimen otele gideceğiz çok sivrisinek olduğu söyleniyor, doğru mudur?
      Bir de 5 aylık bebeğimiz var, dikkat etmemiz gereken noktalar veya tavsiyeleriniz var mıdır?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. İşçimen otel erikli için en iyi tercihlerden birisi bebek ile kumsalda çok rahat edersiniz. Sivrisinek eğer rüzgar olmazsa oluyor ama enez sahili kadar çok değil. Yani bebek için defans yada chicconun sinek kovucularından yanınızda bulundurun mutlaka. Oteliniz tam merkezde eğer ev yemeği yemek isterseniz çok yakınında ayaküstü aperatif ev yemekleri diye bir yer var çok temiz insanlar mutlaka deneyin. Eczanede otele 2 dk mesafede mevcut ve bebek için herşey var. Sadece geceleri havası belli olmaz üzerinize hırka almayı unutmayın. Bir de otelin balıkçısında kesinlikle deniz ürünlerini tadın:)

        Sil
      2. Teşekkür ederiz bilgilendirmeniz için.

        Sil
    7. Biz de her sene bir ikimiz gideriz. Hatta bu sene üç oldu. Yazlık Tekirdağ'da olduğu icinyakin da sayılır. Arkadaslarımızın yazlıkları var hem gider onlarla vakit geçirir hem de Ege'nin o muhteşem suyundan yararlanırız. Gittiğimizde genelde tercihimiz Mecidiyeköy askeri sosyal tesisleri oluyor. Biraz daha sakın çünkü. Ya süper bir deniz bence orada yazlık olduğu icin cok şanslısının.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. İphonun keline düzeltmesinden pek bi yanlış yazmisim. Mecidiye yazmak istemiştim.

        Sil
      2. Alevcim senin sıksık gittiğini biliyorum instagramının ve blogunun sıkı takipçisiyim:) Birgün belkide aynı anda orda oluruz kızları tanıştırırız ne dersin?

        Sil
    8. slm arkadaslar erikli yüksekdag apart otel nasil bir yer bileniniz varmi. yazin kismet olursa oraya gitmek istiyoruzda, yorumlarinizi bekliyorum.

      YanıtlaSil
    9. Merhaba..
      Temmuz başı iki haftalığına ailemle birlikte gideceğiz. İnternet ilanından bulduğum iki odalı, içinde her eşyasının tam olduğu söylenen bir ev tuttum. (Geceliği 150TL) Eşimle evlendiğimizden beri her sene Sarımsaklı'ya giderdik. Geçen sene bir buçuk yaşında çocuğumuzla suyunun soğuk olmasından dolayı çok sıkıntı yaşadık.
      Çok araştırdım herhangi bir cevap bulamadım; Temmuz başı (ilk 2 hafta) Erikli'nin suyu nasıldır? Çok sorun yaşarmıyız? Ev sahibi istediğimiz zaman vazgeçebileceğimizi ve kapora olarak ödediğim paranın iadesinde sorun olmayacağını ifade etti.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Erikli için en güzel tarih bence. Ayrıca ramazan olmasından dolayı çok kalabalık da olmayacak o yüzden çok daha güzel bir tatil geçirirsiniz. İyi eğlenceler size

        Sil
      2. Teşekkürler Ezgi Hn. Artık çok daha rahat çıkabiliriz yollara.. :))

        Sil
    10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    11. Yıllardır gitmek istediğim, araştırdığım ama şu sivrisinek sorunundan dolayı sürekli olarak vazgeçtiğim tatil beldesi diyebilirim. Ya bu konu da ki en net bilgi nedir? Sivrisinekler gece, gündüz sürekli olarak koloni halinde gezerler, raid matlar vs. para etmez gibi bir algı oluştu neredeyse bende. 4 yaşında bir kızım var, sivrisinek ısırıkları çok fena şişiyor ve iltahap akıtacak hale geliyor. O yüzden sivsinek bizim kabusumuz. Sivrisinek konusunda aydınlatıcı bir bilgi verir misiniz?

      YanıtlaSil
    12. Yıllardır gitmek istediğim, araştırdığım ama şu sivrisinek sorunundan dolayı sürekli olarak vazgeçtiğim tatil beldesi diyebilirim. Ya bu konu da ki en net bilgi nedir? Sivrisinekler gece, gündüz sürekli olarak koloni halinde gezerler, raid matlar vs. para etmez gibi bir algı oluştu neredeyse bende. 4 yaşında bir kızım var, sivrisinek ısırıkları çok fena şişiyor ve iltahap akıtacak hale geliyor. O yüzden sivsinek bizim kabusumuz. Sivrisinek konusunda aydınlatıcı bir bilgi verir misiniz?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. O bir şehir efsanesi diyebilirim. Zaman zaman yağmur sonrası çok sıcak yaparda esmezse sinek miktarı elbette artıyor fakat ben bunu istanbulda bile yaşıyorum. Gitmeye engel olacak kadar sinek yok. Benim de 3 yaşında kızım var hiç zorluk çekmedim. Bebek için olan sinkovlardan kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.

        Sil
      2. Ezgi hnm.merhaba ben.ilk daha Erikli tarafina gelicem kız arkadaşımla ve hiçbir bilgim yok geliş tarihim 12.08 çıkış 15.08 olucak bize nereyi önerirsiniz ok teşekkür ederim şimdiden

        Sil
      3. Çok teşekkür ederim

        Sil
      4. Çok teşekkür ederim

        Sil
      5. Ezgi hnm.merhaba ben.ilk daha Erikli tarafina gelicem kız arkadaşımla ve hiçbir bilgim yok geliş tarihim 12.08 çıkış 15.08 olucak bize nereyi önerirsiniz ok teşekkür ederim şimdiden

        Sil
      6. Ezgi hnm.merhaba ben.ilk daha Erikli tarafina gelicem kız arkadaşımla ve hiçbir bilgim yok geliş tarihim 12.08 çıkış 15.08 olucak bize nereyi önerirsiniz ok teşekkür ederim şimdiden

        Sil
      7. Sakin bir tatil olsun istiyorsanız Erikli Otel'i ya da akşamları pub'da saat onda başlayıp yaklaşık üç saat süren yüksek sesle müzikten rahatsız olmazsanız İşçimen Otel'i tercih edebilirsiniz...

        Sil
    13. merhaba ezgi,

      soho exclusive diye bir yer varmış önerir misin? fikirlerini alabilir miyim?

      YanıtlaSil
    14. ezgi hanım merhaba
      eylül de nasıl olur ? bizim gidebileceğimiz en yakın zaman eylül 8-15 arası.

      YanıtlaSil
    15. Ezgi Hanım Merhaba,
      eşim ve 2 çocuğumla Ağustosta Erikliye gitmek istiyoruz. erikli otel veya işçimenlerde kalırız sanırım. bu otellerin plajları nasıl, teşlıkmı? hemen derinleşiyormu? ve temizliği nasıl? Bilgi verirseniz çok memnun oluruz. Şimdiden teşekkürler...

      YanıtlaSil
    16. Sahili nasil temiz mi? Biraz sahil hakkinda bilgi verirmisiniz.
      deniz nasil genclerin ortamlari nasil peki

      YanıtlaSil
    17. eriklide yemek nerede yenir? balık tercihimiz. 3 yaşında bir ufaklık olduğu için yemek önemli :)
      teşekkürler

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. İşçimen otelin içerisindeki balıkçızade restoranda yiyebilirsiniz:)

        Sil
      2. işçimen otelin plajından ve rest. orada konaklamadan yararlanabiliyor muyuz peki?

        Sil
    18. 11-17 ağustos 2014 tarihi arasinda tatil icin bu beldeyi sectim. İstanbul'a Ankara'dan temmuz ayında tayinim çıktığı için özellikle yakın bir yer arıyordum. 6 gece 7 günlük tatilimiz için bir daire kiraladık. Gelmeden önce Ezgi hanımın bu bloğunu farkettim. Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Erikli.hakkındaki izlenimleri maddeler halinde sıralamak isterim;
      - İstanbul'a yakınlığı büyük bir avantaj.
      - Çok uzun bir plajı var. Kimi yerlerde yaklaşık 80mt.ye kadar boyu geçmeyen bir denizi var ( benim boyum 195cm). Bazi kisimlar 15mt aciga kadar kayalikli.
      - Suyu çok mu tuzlu yoksa bize mi öyle geldi bilemiyorum ama 5 yaşındaki kızımın gözüne su kaçtığında ağlatacak kadar tuzluydu.
      - Kumundan mi bilemiyorum ama cok bulanik duruyordu kiyi seridi. Bir de su yuzeyindeki yaglanma olmasi hosuma gitmedi.
      - Milletimiz her yerde aynı. Evimizi derler, toplar, temiz tutarız. Ama dışarıya çıkınca degisiyoruz. Sigara izmaritlerini, cekirdek kabuklarini yerlere atarken cekinmiyoruz.
      - Nasil bir zevktir ki deniz icinde misir yedikten sonra kocanini ve kabuklarini denize atariz!!
      - Kumsal daha temiz olabilirdi ama bu haliyle idare eder simdilik.
      - Bol miktarda seyyar satici var. Caniniz simit cektiginde uzulmeyin, nerdeyse 15dk.da bir sicak, taze simitiniz huzurunuzda.
      - Yaklasik 30-40mt.de bir duş ve tuvalet koymak cok mu masrafli acaba?
      - Eşimin dogum gunu nedeniyle disarda bir yemek yiyelim dedik. İscimen hotelde balik kavurmasi yemek icin gittik ama yoktu. Neyse hazir oturduk baska bir balik yiyelim dedik. Bunun üzerine mönü listesinde bulunmayan baliklardan 1 adet levrek sectik. Ben, esim, kizim ucumuze yetti ama 1 levrek 95tl. mi olur.!!! Siparis vermeden once fiyatini sormamak benim hatamdi. Ama ozel bir gun diye sesimi cikartmadim.
      - Kizim cok istedigi icin deniz bisikletine bindim. 30dk. si 15tl... Burada gordugum tek ucuz sey kizima aldigimiz ucan balondu. 5tl.lik balonu Ankara'da ve İstanbul'da 15tl.ye satiyorlardi.
      - Amator olarak fotografcilikla ugrastigim icin yanimda dslr makinemi ve manzara cekimi icin iki lensimi almistim. Gölü merak edip gittim. Cok guzel bir kus cesitliligine ev sahibi ediyordu. Ozellikle flamingolar muhtesemdi. Hele ki Ankara'da bir kirmizi renkli helikopter bocegi fotografi cekecegim diye neler yapmistimda cekememistim. Ancak burada golun gittigim kisminda vizir vizir helikopter bocegi kayniyordu. Macro lensimi yanima almadigima cok pisman oldum. Göl ile ilgili olarak belediye bir calisma yapsa cok guzel olabilir. Potansiyeli var bence...
      - İlk 5 gün sivrisinekler ile fazla bir problem yaşamadik ama bu son gecemiz felaket. Ruzgar esmiyor. Aldigimiz 1 sise sinek kovucu bitti. Bir de sular kesildi ki... İyi ki daha once basimiza gelmedi...
      - Sabah hoparlorlerden su sıkıntısı yasandığı, sularin idareli kullanilmasi konusunda anonslar yapiliyordu ama bir yandan insanlar arabalarini yikayip, bahcelerini suluyordu... Akabinde sular kesildi...
      -Nerdeyse 50mt.de bir bakkal olmasi cok iyi. Tüm ihtiyaclarinizi karsilayabiliyorsunuz. BİM, A101 ve Migros marketlerinin olmasi ayrica iyi..

      Millet olarak daha duyarli olabilsek, cevremizi temiz tutmak icin az biraz ozen gostersek, 50kr.luk ürünü 1.5tl.den satip milletimizi, yerli-yabancı turistleri kazıklamadan ticaret yapabilsek belki daha güzel çevremiz ve helalinden bereketli bir kazancımız olabilir ama çok zor şey bunlar.

      Belki seneye tekrar gelebilirim ama bir daha asla hotelden yemek yemem.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Aslında bunlarıda yazmak gerek kesinlikle doğrı noktalara değinmişsiniz. Erikli aslında cennet gibi fakat insanı ve belediyesi sağolsun çok pis bakılıyor. Helikopter böceği ise senede bir hafta kadar çıkar o da size denk gelmiş üzüldüm. İşçimene ise şaşırdım :( biz pazarlık ederiz mutlaka dediğiniz gibi. Denizide tuzlu evet ama yağlanma ancak pazar günleri çok kalabalık ise olur genelde deniz gayet temizdir.

        Sil
    19. Ayrıntılı Konaklama , restaurant ve eğlencele mekanları için www.eriklidetatil.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Blog güzel bir paylaşım olmuş, Erikli için ayrı bir güzel olmuş. Eriklidetatil.com

      YanıtlaSil
    20. Bir Soruda benim olsun Tencerede. Eriklinin hangi Sahili daha tacsiye edilir acaba. Temizlik, derinlik konusunda, Soroz Sahili Ismi cok geciyor baska hangi Sahiller var ve bu Soroz Sahili en güzelimi acaba. Otel lerin oldugu Sahiler mi daha güzel kiralik Evlerin bulundugu bölümdende güzel yerler var mi? Misal hanki Isletmeler ve Otellerin bulundugu kisimlar Deniz ve Sahil Kalitesinden bakilinca Tavsiye edilebilir. Önümüzdeki Tatili güzel degerlendirelim, yarimci olabilirseniz belki sürekli bir Imkan olabilir.

      YanıtlaSil
    21. Alaçatı Otel – Sörf Cennetinde Unutulmaz Tatiller!
      Kaynak bilgisi için;
      www.alacatiotel.com.tr

      YanıtlaSil
    22. Çok güzel bir mekan ömrüm boyunca tatil yapabilir orada :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Eriklide hangi mekandan bahsediyorsunuz acaba..

        Sil
      2. Eriklide hangi mekandan bahsediyorsunuz acaba..

        Sil
    23. slm ben erıklıye gıtmek ıstıyorum ama 6 yasında 2 kızım var ev bulabılırmıyım bırde rahat edermıyım

      YanıtlaSil
    24. Iyi gunler ben edirne yayla tarafina gidicem ama nasil biryer oldunu bilmiyorum internet uzerinden tutuk sizden ricam orayi biliyorsaniz yardimci ola bilirmisinz

      YanıtlaSil
    25. Buraya gelen bazı yobaz arkadaşların bilmesi gereken bir şey var. O da burda insanlar kumsalda zor yer bulur oturunca yolunun üstüne oturmayan sağından solundan uzak oturun fotoğraf çekmeyin diye diye insanları baymayacaksanız gelin ya da Size özel plajlar var oraya gidin bize özel plajlar olmadığı için bulduğumuz yere oturuyoruz biz Esra

      YanıtlaSil
    26. her kesimden insan tercih ediyor burayı. Ancak gelene gelme diyecek kadar küstahça burayı sahiplenen ve kazıklamaya hazır esnaf sayesinde yakın zamanda buranında suyu çıkacak ne yazıkki

      YanıtlaSil
    27. merhaba burasi sevimli bir yer ancak cok eksigi var soyle guxel bir cay bahcesi mesela.her yer cop bu duruma cok uzuluyorum 4yasindaki oglum topluyor nasil insanlar anlamadim.

      YanıtlaSil
    28. Merhaba, bloğunuzu çok beğendim. Böyle bir bloğa sahip olduğunuz için sizi kutluyorum.
      Sizi kendi bloğuma davet etmek isterim. Nurselin Mutfağı
      Teşekkürler.

      YanıtlaSil
    29. Merhaba. Ben eşimle bir geceliğine kamp kuracağım. Erikli'de önerebileceğiniz bir yer var mı? Teşekkürler.

      YanıtlaSil
    30. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    31. merhaba
      erikli sahilde yapilacak trakya fest.icin frstival alanina yakin kalmak icin otel pansiyon nereyi onerirsiniz.yurume mesafesi

      YanıtlaSil
    32. merhaba
      erikli sahilde yapilacak trakya fest.icin frstival alanina yakin kalmak icin otel pansiyon nereyi onerirsiniz.yurume mesafesi

      YanıtlaSil
    33. Erikliye 20 yil once gelmistim simdi 2017 yine geldim fakat 20 yil onceki hali cok daha guzeldi. Turkiyenin her yerini gezmis, 50 ye yakin ulkede bulunmus biri olarak evinizin bahcesine cadir ve sisme havuz kursaniz en azindan cebinizde paraniz kalir. ev ve oteller simsar olmus bodrum cesme fiyatlari ile ayni, hizmet cok kotu ve varos, evler cok kalitesiz kendinizi multeci gibi hissediyorsunuz. paraniz ile rezil olabileceginiz nadir yerlerden biri bence, gelmeden 2 kez dusunun.

      YanıtlaSil
    34. Òve ove neyini bitiremediniz anlamis degilim.31.07.2017 tarihinde güney yerine çok met edilen erikli sahilinde ev kiralayalim dedik.
      1)emlakciklar tam bir yam yerli yabaci demeden 1+1 aferdersiniz hayvan bağlasan durmaz garajdan bozma evleri sirf sahile yakim diye günlüğünu 200 250tl veriyolar. Neyse biz aralarda koselerde biryerlerde bulduk günlük 250 tl 2+1 onumuz bina arkamiz bina cikmaz sokaktan biryerde istanbuldaki gibi gökyüzünü gosteremicemiz bir ev kiraladik.
      Kabuss başladı.
      Ablamlar ozel aracla geldiklerinden sikinti yok hic birsey farketmediler ben metro turizmele geldim 50 tl biletle erikli garajina biraktilar orada basladi hersey garajin arkasimda Beşiktaş stadi büyüklüğünde bataklık leş gibi logar kokuyor sinekler vizir vizir artik tik oldu bende ruzgar esse sinek geldi saniyorum tam bir felaket. Neyse iyiyi umut edip digerlerini yanina gecelim dedik.
      Sahile gecmisler yuzmusler ama ne görelim yazlikci sahipleri kiracilari ve günü birlikci aile olsun kimseyi sevmezler. Biraz almaci vardi muhabetleri guzel ama yerlisi tam bir yavşak.
      Evi kiralamisiz canli canli 1250 tl parayi bayilmisiz evin onune arac park edicez diger yazlik sahiplerinden bagrisma - Buraya kiracilar bu sokakta park edemez -sebeb niye?-kiracisin dedi , evin hali less,Cesmeden tuzlu su akiyo anlicaniz evi kiralamadan herweyi sorun emlakcilarla anlasma yapin 5 6 gün kiralayacaksaniz 1 günlük kapora verin begenirseniz veya sorun yoksa girmeyim derim aman haaaa paraniz pic olur tatilinizde ise zehir.
      Neyse denize gittik sivri simekler bir yana deniz dedikleri gibi tertemiz ama sahilde şuna dikkaettim yazlikcilar bütün sahil boyunca semsiye ve koltuklarini yer kapma uğruna guzelim kumsala beton atarak dikmis ve zincirlemis uyaniklarya yer kapacaklar akillari sira anlicaniz guzelim kumsal bu ac gözlü yamyamlar yuzunler işgal edilmiş.A101,Migros var allaha şükür bütün ihtiyaclarimizin bazilarini karsiladim ama cok birseyde beklemeyin sebzeler leş a101 bim migros olsun hem faiş fiyat hemde less gibi sebze meyve biz biberi domatesi yoldaki tarladan topladikda taze almis olduk.

      Anlicaniz tatilimiz bok gibi gecti akliniz varsa buradan tatil falan düşünmeyin 200 250 tl tutacam diye gidin Güney'e günlük 120 tl hersey dahil hoteller var hic olmassa kafan rahat olur. Yok istanbula yakinmis falan filan hikayeleri unutun lan bildigin köy tezek degil logar kokuyor hertaraf logar pisligi kokusu sivrisinekler asiret asiret dolaşıyor en baba ilaclari kulaklarina damla diye dallatiyorlar. Aman ha festival var simdi gelenleri ne s... burda.

      YanıtlaSil
    35. 2. fotografi nasil bula biliriz (koy, Tekne) tesekkürler

      YanıtlaSil
    36. Harika bir yer gibi görünüyor.

      Duvarlarınıza taş, beton, tuğla, ahşap görünümlü duvar panelleri ile renk katın.

      YanıtlaSil
    37. merhaba, sazlidere'ye yapilacak dogalgaz boru hatti ve iskele'nin erikliyi de etkileyecegini dusunuyor musunuz?

      YanıtlaSil
    38. Eriklide deniz sezonu nezaman açılıyor nezaman gitsem buz gibi

      YanıtlaSil