10 Nisan 2014 Perşembe

Çiftehavuzlar Neli Pide

Uzun zamandır bu kadar hevesle bir mekan yazısı yazmak istememiştim :) Arkadaşım sayesinde keşfettiğim Neli Pide vazgeçilmez mekanlarımızdan birisi oldu. Neden derseniz yemeklerinin her biri çok lezzetli, personeli çok güler yüzlü ve çocuk dostu bir restoran. Sakın ismine bakıp herhalde burada sadece pide var demeyin. Pideden tutun, steaklere, tavuk yemeklerine varana kadar her şey var. Ben pidesini, lahmacununu ve efsane kahvaltısını denedim. Hepsi mükemmeldi.





Biz köy kahvaltısını tercih ettik içerisinde vişne reçeli, çilek reçeli, pekmez, tulum peyniri, köy peyniri, ezine peyniri, kaşar peyniri, siyah ve yeşil zeytin, köy tereyağı, petek bal, domates, salatalık, çemen, portakal, sahanda köy yumurtası, lahana- fasulye turşu kavurma, yufka böreği, patates kavurma, karışık kızartma ve tereyağlı köy ekmeği var. Benden size tavsiye bu iki kişiye çok fazla geliyor üç ya da dört kişi için daha doğru bir tercih olacaktır.

İşte beni benden alan tereyağlı köy ekmeği

Burası çocuk için oldukça hazırlıklı, çocuk gelir gelmez anında onu oyalayacak birbirinden farklı oyuncak sepeti mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder