21 Ekim 2014 Salı

Çocukla Geziyoruz Tanıtım Kahvaltısı

17.10.2014 Cuma günü bir çoğu ile yakın ilişkilerimiz olan blogger annelerimizle sitemizin açılış etkinliğini yaptık. Etkinliğimiz Big Chefs Anadolu Hisarında oldu. 30 tane birbirinden değerli blogger annemiz davetimize katılarak bizi mutlu etti. Bu etkinlikte çocukla geziyoruz olarak amaçlarımızı ve hedeflerimizi davetlilerle paylaştık. Bizim için oldukça keyifli geçen bu toplantıda bizi sponsor desteği ile yalnız bırakmayan medisana ve organikim e, hediyeleri ile misafirlerimizi unutmayan edukids, Müge Boz Kılıç, lezzetli kurabiyeleri ile de decake butik pastacılığa teşekkür ederiz.
 








 
Bizi takipte kalın ;) www.cocuklageziyoruz.com 

11 yorum:

  1. Gelişmiş hafızası sayesinde üfleme hızını ve yönünü sistemine kaydeden kaset tipi klimalar, ortamda kimse yokken minimum enerji modunda çalışarak büyük tasarruf sağlar.
    Ayrıntılı Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klima/ev-ofis-klimalari/kaset-tipi-klima/
    #kasettipiklima #kasettipiklimafiyatları #mitsubishikasetklima

    YanıtlaSil
  2. Fotoğrafçılık kursu seçmek sanıldığı kadar kolay değildir.Fotoğrafçılık kursu seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor ve fotoğrafçılık kursu seçimi nasıl yapılmalı? Aradığınız soruların cevabı bu sayfada.
    Daha fazla bilgi için sitemzi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.fotografcilikkurslari.com.tr/
    #fotograf #fotografcılık #fotografcılıkkursları

    YanıtlaSil
  3. Seo Eğitim Zirvesi - Türkiyenin En iyi Eğitmenlerinden Eğitim Alma Fırsatı
    Seo Akademi Seo Eğitim Zirvesi 24 Oturum Alanında Ünlü 16 Eğitmen % 100 Ögrenme Garantisi Biletler Tükenmeden Seo Zirvesindeki Yerinizi Hemen Ayırtın.
    http://www.seoegitimzirvesi.com/
    ‪#‎seozirvesi‬ ‪#‎seoeğitimzirvesi‬ ‪#‎seosemineri‬

    YanıtlaSil
  4. Profesyonel anlamda klima bakım hizmeti almak isteyenler klima servis danışmanlığında yerinde tespit ve çözüm hizmetlerinden yararlanabilirler. Deneyimi ve bilgisi ile bugüne kadar yüzlerce firma ve kişiye özel çözümler sunmuş olan klima servis, klima danışmanlığında rakipleri arasından sıyrılarak size en iyi hizmeti veriyor. Kullanmakta olduğunuz cihazınıza periyodik olarak yapılan klima bakım işlemleri ile gelecekte yaşayabileceğiniz sorunlar minimuma indiriliyor…
    http://www.klimaservis.com/
    #klimaservisi #klima #klimayetkiliservis

    YanıtlaSil
  5. Türkiye'nin en iyi dans kurslarından biri olan Dans Akademi ile başta latin dans kursu olmak üzere aklınıza gelebilecek her dansı en iyi eğitmenlerden alabilecek, en uygun dans kursu fiyatları ile öğrenebilme fırsatını yakalayabileceksiniz.
    http://www.danskursu.com.tr/
    #danskursları #latindanskursu #danskursufiyatları

    YanıtlaSil
  6. Sapanca otel fırsatlarından yararlanarak bu hafta sonunu huzur ve konfor içinde geçirmek istemez misiniz? Göz alıcı güzellikteki bu coğrafyada, yeni açılan kaliteli otellerde kalacak, manzaranızın tadını çıkaracaksınız. Panoramik Sapanca manzarasına karşı Sapanca otel hizmetlerinden yararlanabilirken dilediğiniz an heyecanlı aktivitelere katılabilirsiniz.
    http://www.sapancaotel.com.tr/
    #sapancaotel #sapancaotelleri #sapanca

    YanıtlaSil
  7. Uludağ turları, kış mevsiminde keyifli vakit geçirmek, sömestr ve hafta sonu tatillerini değerlendirmek için en önemli fırsat. Türkiye’nin ilk kayak merkezi olma özelliğine sahip Uludağ’da günübirlik, hafta sonu turları ile sömestr tatilleri dolu dolu geçirmek istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.uludagotel.com.tr/
    #uludağotel #uludağotelleri #uludağotelfiyatları

    YanıtlaSil
  8. Girişimci, Eğitmen, Fotoğrafçı, Marka Koçu ve Yazar Orhan Gürbüz, 3 şirket, 10 hizmet, 11 eğitim markasıyla Türkiye’nin önde gelen girişimcileri arasında yer almaktadır.
    http://www.orhangurbuz.com/
    #girişimci #liderlikeğitimi #satışeğitimi

    YanıtlaSil
  9. Büyükadada Serpme Kahvaltı Keyfi!

    Büyükada kahvaltı mekanları, taptaze ada lezzetlerini tatmanız için sizleri bekliyor. Tarihi fırınları, sahildeki mekanları ve ünlü pastaneleri ile Büyükada’da kahvaltı yapmak ayrıcalığa dönüşüyor.

    YanıtlaSil
  10. Yarınlarımız olan bebeklerimizin minik adımlarından koşmaya başladıkları güne kadar onlara eşlik ederek hijyenik ve güvenli adımlar atması için sağlık koşullarına uygun, bebeklerin ayak yapısıyla uyumlu ürünler üretmek.

    YanıtlaSil
  11. Yazınız çok güzel ve faydalı oldu. Bu faydalı yazıdan dolayı teşekkür ederiz. Yoğun geçen iş hayatı ve tatil dönemlerinizde sağlığınızı göz ardı etmeyiniz.
    Sizi yoğun tempolu hayatınızı destekleyecek diyet, sağlıklı beslenme, kişisel bakım gibi birçok konuda faydalı bilgiler içeren Web sayfamıza da bekleriz.

    >> https://www.diyetuzmani.com.tr

    #diyetisyen,#diyetisyenler,#diyetuzmanıbeslenmedanışmanı,#türkiyenineniyidiyetisyenleri

    YanıtlaSil