5 Ağustos 2013 Pazartesi

Şişte Kırmızı Biberli Hellim Tava


Çok kolay, çok lezzetli bir o kadar da şık bir ara sıcak yaptım geçenlerde ve sizinle paylaşmak istedim.

İşte tarifi;

İstediğimiz miktarda hellim ve kırmızı biberi alıp aşağıdaki gibi doğruyoruz;


 
Daha sonra bir küp şeklinde kesilmiş hellimi ardından da kırmızı biberi sırasıyla şişlere geçiriyoruz.
 

Hellim ve biberlerimizi resimdeki gibi şişe geçirdikten sonra çok az sıvı yağ ile kızdırılmış tavaya koyuyoruz.



Afiyet olsun...

 

10 yorum:

  1. Nefis görünüyor Ezgicim, ellerine sağlık. Sunumu da harika en kısa zamanda deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. yemek yapmayı bir de ben öğrenebilsem ama önce diplomamı almam lazım ilk işim o:) http://ocelikurabiyemblog.blogspot.com/ beni de takip edersen sevinirim yeniyim de baya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin ol bende iş başa düşünce öğrendim. Öğrenirsin sende :)

      Sil
  3. Merhaba, Hellim peynirinin kızarmışını ve kırmızı biberin her halini seven biri olarak bu tam benlik bir aperatif olmuş. Hatta ailece sevdiğimizi söylesem daha doğru olur. Ellerine sağlık. Sevgiler. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ikisinin birleşimi hele kızarınca harika bir tat oluşturuyor

      Sil
  4. Harika görünüyor..mutlaka deneyecem..

    YanıtlaSil
  5. Evet hem de çok kolay zaman almıyor.

    YanıtlaSil
  6. Her ikisine de bayılırım. Bir denemek gerek

    YanıtlaSil